Gladys.se
 

 

 
Snabblänkar
Peruker äkta Peruker syntet Löshår äkta Löshår syntet Hårförlängning Beställa hårförlängning
 

Metoder vid hårförlängning


 

Här visar vi exempel med bilder på olika metoder som kan användas vid hårförlängning.

Vi gör hårförlängning till bra priser med vårt brasilianska äkta remy löshår och du garanteras bästa resultat. Du kan även ha hårförlängning clips som du kan sätta in i ditt hår och tar bort när det passar.

Vill du veta mer eller har frågor kring håret är du välkommen att ringa och boka in en tid hos oss för en kostnadsfri konsultation. Vid hårförlängning/tvinning ingår utprovning av hår och hur mycket du önskar sätta in. Du kan även då få ett pris av vad det kommer
att kosta. Ring vardagar mellan kl kl 11.00 och 17.00 på tel 08-26 99 03.

Välkommen!


Keratinvaxmetoden
Tejpmetoden
Keratinvaxmetoden - innebär att det egna håret limmas fast med keratin håret. Med hjälp av värmetång sätter man fast löshårextensions med ditt hår. Hållbarhet är mellan 3-5 månader,beroende på hur du sköter hårförlängningen. Håret bör göras om efter 3-4 månader. Sliter en del på det egna håret.
Tejpmetoden - Här tejpas håret fast på det egna håret några millimeter från hårbotten.
Weavemetoden
Microringsmetoden

Weavemetoden - man gör en tunn fläta i hårbotten. Hårtrensen sys fast på flätan med speciel weavetråd. Metoden ha funnits i mer än 50 år men är ganska ny i Sverige. Det sliter mycket lite på det egna håret eftersom inget "kemiskt" används.
OBS!
Om man har tunt (skandinviskt) hår ska ALLTID det egna håret flätas ihop med extra kraftigt syntet hår som stöd. Annars tar det egna håret stryk eftersom hårtrensen som sys på flätan blir för tung för det egna håret! Fråga ALLTID din frisör innan.

 

Microringmetoden - I microringarna trär man in sitt eget hår tillsammans med löshår och sen klämmer man fast det med ett speciellt verktyg. Inuti microringen finns mjuk silikon som gör att ditt hår skyddas och skonas mot slitage. Ringarna är mycket hållbara.

Clipsmetoden Clipsmetoden - Clipsen syr man fast på tränsen, enklaste och snabbaste sättet att fixa "längre hår". Det är lite krångligt och håller inte så bra, men helt perfekt för en kväll. Metoden sliter ganska mycket eftersom clipsen är gjorda av metall och det kan till och med bli kalla fläckar på huvud.
Obs! Ska användas med försiktighet.

Gladys Hair & Cosmetics, Klädesvägen 7, Brommaplan (bredvid Apoteket), Stockholm
Tel/Fax: 08-26 99 03, Mobil 073-744 61 61
E-post: info@gladys.se